Personal training bij Private Gym Raalte

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving Raalte? Volg dan personal training bij Brent Personal Training & Coaching (gevestigd in hetzelfde pand als Private Gym Raalte).

Met mij als personal trainer sport, beweeg en eet je met persoonlijke aandacht en (individuele) begeleiding. Samen streven wij naar je sportieve doelen, waarmee je weer balans in je leven creëert. Brent Personal Training & Coaching is een plek waarbij trainen voor alle leeftijden van elk niveau mogelijk is. Ervaar de effectieve begeleiding, behaal het optimale resultaat en stel jouw doelstellingen voorop!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan makkelijk en snel een intakegesprek in via het contactformulier of volg vrijblijvend een gratis proefles.

Wil jij meer begeleiding?

Al een hele tijd focus ik mij volledig op personal training, voeding en mindset. Om jou te helpen met afvallen of het opbouwen van spiermassa.

Ben jij woonachtig in regio Raalte en wil je graag door middel van sport en voeding jouw doelen verwezenlijken? Tijdens een eerste kennismaking en intakegesprek gaan we samen kijken naar jouw situatie, wensen en huidige levensstijl. Vervolgens bepalen we je doelstellingen, hoe vaak je wilt komen trainen en de samenstelling van de training. Ik leer je welke oefeningen belangrijk zijn, hoe je naast sporten op je eten kan letten en we stellen samen een plan van aanpak op. Gedurende het traject zijn er verschillende weegmomenten om te werken naar het gewenste resultaat. Let’s get moving!

Tarieven Personal Training bij Private Gym Raalte

Er zijn verschillende trajecten/abonnementen die je kunt afsluiten. De keuze hangt af van jouw doelstelling.

- De bovenste abonnementen zijn voor 1 persoon (personal training)
- De onderste abonnementen zijn voor 2 personen (duo personal training)

3 maanden

72,50
vanaf per sessie
1x in de week: €77,50 per sessie
2x in de week: €72,50 per sessie

6 maanden

67,50
vanaf per sessie
1x in de week: €72,50 per sessie
2x in de week: €67,50 per sessie

3 maanden

92,50
vanaf per sessie
1x in de week: €97,50 per sessie
2x in de week: €92,50 per sessie

6 maanden

87,50
vanaf per sessie
1x in de week: €92,50 per sessie
2x in de week: €87,50 per sessie

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Personal training bij Private Gym Raalte