Bel indien nodig 112. In het midden van de sporteilanden hangt een noodknop. Deze wordt automatisch doorverbonden en er komt zo snel mogelijk hulp. Geen noodgeval maar toch hulp nodig? Bel/app naar 06-42057753.

In het pand zijn een EHBO-koffer en AED aanwezig. 

Ja, bij Private Gym Raalte is er een kleedkamer aanwezig waar je kunt omkleden en je waardevolle spullen kunt achterlaten in een locker.

Ja, er is een toilet aanwezig. Wel zo makkelijk 😉

Nee, het is niet mogelijk om te douchen bij Private Gym Raalte. 

De deur gaat open als je de QR-code op de deur via de Private Gym Raalte app scant. Het slot word dan ontgrendeld, bij binnenkomst wordt de deur gelijk weer vergrendeld. Deze gaat alleen open als je onder de uitloopsensor komt. 

Er zijn twee parkeerplekken voor de deur beschikbaar. Als deze bezet zijn is er tegenover Private Gym Raalte nog genoeg plek op de grote parkeerplaats. Op de fiets of wandelend komen is natuurlijk beter, dan heb je de warming-up alvast gehad 😉

Zeker! Alleen als je dit van te voren aangeeft en de gegevens bekend zijn bij Private Gym Raalte.

Je mag vanaf 18 jaar trainen bij Private Gym Raalte. 

Niks moet, alles mag! Private Gym Raalte adviseert wel om je aan het trainingsschema te houden zodat je doelen behaald kunnen worden. Om niet in gewoontes vervallen is het belangrijk om op tijd een nieuw trainingsschema te krijgen. 

Ja, er wordt de hele dag (achtergrond)muziek afgespeeld. Luister jij liever naar je eigen muziek? Geen probleem! Je kunt natuurlijk met oortjes of koptelefoon trainen.

Nee, het licht gaat vanzelf aan en uit.

Zeker! Er is een koffieapparaat, waterkoker en gekoeld water aanwezig. Om de Private Gym zo ‘private’ mogelijk te houden wel graag binnen je eigen reservering je verdiende kopje koffie/thee of water drinken. Met een effectieve en complete work-out moet dit mogelijk zijn binnen 60 minuten. Zo kan de volgende ongestoord gebruik maken van zijn/haar sporteiland. 

Ja, va de Private Gym Raalte app kan jij persoonlijke trainingsschema aanpassen door de gewichten te verhogen. Zo blijft jouw trainingsschema up-to-date.

Laat nooit iemand zo maar naar binnen. Neem gelijk contact op met Private Gym Raalte via 06-42057753.

Goed nieuws! Private Gym Raalte is aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je tot 50% korting op jouw abonnement kunt krijgen via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. 

Ben je overtuigd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Veel gestelde vragen