Wat is Private Gym Raalte?

Private Gym Raalte is een exclusieve privé sportschool waar je met maximaal twee mensen tegelijk kunt trainen op je eigen sportplek.

Private Gym Raalte is opgericht om te trainen in een kleinschalige en veilige omgeving met dezelfde faciliteiten als een reguliere sportschool. Vast herkenbaar: sporttoestellen zijn altijd bezet, het gevoel van bekeken te worden, een gebrek aan gestructureerd trainen en uiteindelijk na een aantal maanden weer afhaken.. Bij Private Gym Raalte is dat verleden tijd en zijn we samen in staat om jouw doelen te behalen!

In tegenstelling tot een reguliere sportschool, kom je tijdens je bezoek aan Private Gym Raalte weinig tot geen andere sporters tegen. Bij Private Gym Raalte zijn namelijk maar twee sportplekken gecreëerd waar een complete work-out uitgevoerd kan worden door middel van zowel cardio- als krachttraining.

Hoe gaat Private Gym Raalte te werk?

Private Gym Raalte is een exclusieve privé gym waar je met maximaal twee personen tegelijk kunt trainen.

Je reserveert via de Private Gym Raalte app een tijdslot van 60 minuten waarin je gebruik kan maken van jouw eigen sportplek. Na jouw gemaakte reservering kan alleen JIJ gebruik maken van de faciliteiten op het gereserveerde tijdslot.

Je krijgt toegang tot het pand met de Private Gym Raalte app. Na jouw reservering wordt er een unieke code aangemaakt. Aangekomen bij de gym scan jij een QR-code, als deze overeen komt met de gemaakte reservering gaat de deur open en kun je 60 minuten gebruik maken van jouw sportplek. Klaar? Maak een nieuwe reservering voor een volgend onvergetelijk sportmoment.

Om de gym zo 'private' mogelijk te houden zijn de twee sportplekken op verschillende tijden te reserveren: ieder uur en ieder half uur.

Op jezelf aangewezen?

ZEKER NIET! Jij krijgt een persoonlijk trainingsschema die is afgestemd op jouw doel. Voordat jij begint met trainen bij Private Gym Raalte krijg jij een techniektraining van een personal trainer.

Eén keer in de drie maanden heb jij een afspraak met deze personal trainer om jouw voortgang te bespreken. Verder wordt er via de Private Gym Raalte app bijgehouden hoe vaak jij gebruik maakt van de gym. Ben jij een tijdje niet geweest? Dan kan jij zeker een belletje van jouw personal trainer verwachten 😉

Vanwege de ruime openingstijden zal er niet altijd iemand aanwezig zijn in Private Gym Raalte. In hetzelfde pand bevindt zich de personal training studio van Brent Personal Training & Coaching, daarom is er (bijna) altijd iemand aanwezig om te helpen of vragen te beantwoorden.

Heb jij vragen? Spreek mij aan in de gym, app of bel en jouw vragen worden gelijk beantwoord. Wil jij graag meer begeleiding? Volg dan personal training bij Brent Personal Training & Coaching.

Ben je overtuigd?

Twijfel niet langer en start nu!

Wat is Private Gym Raalte?